VLE'S KEUKEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 720 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vle's Keuken. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 20:09 2,5 uur later ..heb ik nog niks ontvangen..dus hoe geef ik beoordeling..
28 jul 2022 om 20:29 Super slecht ik heb 2 en een half uur op me eten moeten wachten
26 jul 2022 om 21:06 GOOR , EN T smaakt teveel na BBQ
25 jul 2022 om 10:39 Bestelling kwam 2 uur later aan. Geen contact te krijgen met het restaurant. Eten was koud en al voor de tweede keer problemen bij dit restaurant. Nooit meer hier bestellen
24 jul 2022 om 19:45 Ondanks dat ik weet dat het eten van Vle's lekker is, moet ik een slechte beoordeling geven. Ik heb mijn bestelling tot nu toe niet ontvangen! Ik heb 2 uren en 15 min geleden besteld. Bellen lukt niet en intussen zijn ze gesloten voor bezorging.
24 jul 2022 om 19:04 Ik heb mijn eten om 16:48 besteld. Om 19:02 is het nog steeds niet bezorgd. Het telefoonnummer doet het niet dus ze zijn onbereikbaar voor mij. Hoe lekker het eten ook mag zijn. Ik bestel nooiiiiittt meer bij jullie!! Het eten mag mij gestolen worden
24 jul 2022 om 19:00 Heb nog niks ontvangen na bijna twee uur, hebt het geannuleerd.
24 jul 2022 om 2:03 Het heeft heel lang geduurd voordat het binnen was, maar het was het wachten waard. Lekkere bbq kip met sopropo gehad en heeft gesmaakt!
23 jul 2022 om 14:34 Bezorger is naar een verkeerde adres gegaan, daardoor kwam hij te laat aan.
19 jul 2022 om 11:54 BBQ mix was erg goed, grote portie
15 jul 2022 om 13:56 Prima geregeld . Heerlijk eten Ik ga veel vaker bestellen
14 jul 2022 om 0:26 Jammer dat ze de laatste tijden vergeten peper bij te zetten!!