VLE'S KEUKEN

VLE'S KEUKEN Echte Surinaamse keuken!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 614 beoordelingen
21 okt 2021 om 17:25 Wat een klote restaurant ik heb 2 uur gewacht voor mijn eten toch niet normaal en dan wanneer het binnen kwam was heten niet eens gaat hoe verzin je dit , ik ga nooit van mijn hier meer bestellen
15 okt 2021 om 17:37 1 ster is teveel. Ik heb 1345u besteld en het moest half 4 geleverd worden. Het is nu half 6 en ik sta te koken!! Ze nemen niet op en op de app staat er dat het zogenaamd geleverd is. Niet hier iig. Super slecht dit. Nooit meer, wil m'n geld terug
28 sep 2021 om 16:22 Nasi met sparibs was heerlijk alleen de bezorging duurde lang
15 sep 2021 om 23:59 Eten was heerlijk. Niets te klagen daarover. Bezorging was wel 40 minuten later zonder bericht van het restaurant of excuses van de bezorger
4 sep 2021 om 18:27 Belachelijk, je betaald 15 euro voor bbq en niet eens saus erbij. Salade kon er ook bij vo zo een 15 euro. Laten we het niet over de bezorgtijden hebben pffff. Kip was lekker ma sparerib was niet echt gaar. Jammer
31 aug 2021 om 17:02 Eten was lekker maar als je honger hebt kan je beter niet hier bestellen. Heb 1:30u gewacht zonder excuses. Belachelijk voor woorden!!
21 aug 2021 om 16:39 Top lang wachten op me eten, ga nooit meer bestellen liever afhalen mocht ik ooit weer kopen. Masoes besteld, kreeg zonder gebakken banaan. Gierig om saus & peper. Geen uitleg waarom de bezorging zolang duurde. Vind me rating zelfs nog aardig.
20 aug 2021 om 22:04 Mijn eten was vertraagd, maar zeker geen reden om de geweldige service te minachten de bezorger was echt zo beleefd en bood hiervoor zijn excuses aan vle’s kitchen is een van de beste keukens op thuisbezorgd en ik ben daarom ook echt blij met ze. Thanku
20 aug 2021 om 19:55 Ik heb dit restaurant echt vaker de kans gegeven om op tijd het eten te bezorgen. It’s support black businesses for me als Surinamer zijnde, maar dit eist zijn tol. Al de 3e keer dat mijn eten NA 2uur aan komt zonder enige communicatie of compensatie.
14 aug 2021 om 0:08 Om 19:05 eten besteld. Pas om 20:25 bezorgd. Als ik daar persoonlijk bestel, dan is de wachttijd niet zo lang! Vlees en patat was lekker, salade was minder. En geen pittige ketjap-saus meegeleverd, wat vaker gebeurt! Ook slecht verpakt, zak helemaal vies.
12 aug 2021 om 16:44 Het eten was lekker en warm, top! Alleen bij het bezorgen werd het eten op de deurmat gelegd daar heb ik de bezorger wel op aangesproken om het in het vervolg aan de deurknop te hangen.
11 aug 2021 om 20:55 Geen smaak en taai vlees