VLE'S KEUKEN

VLE'S KEUKEN Echte Surinaamse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 207 beoordelingen
20 mrt 2019 om 18:33 Het eten was weer HEERLIJK zoals altijd! Lekker warm, optijd en een aardige bezorger! Zkeer voor herhaling vatbaar!
11 mrt 2019 om 10:11 Incomleet geleverd
2 mrt 2019 om 19:06 Toppers; eten was wederom nice!
19 feb 2019 om 21:09 Weinig "bbq" en niet goed gebakken + 2 uur bezorgtijd
19 feb 2019 om 17:58 Eten was koud, niet lekker proefde niet goed en bezorging duurde langer dan een uur.
13 dec 2018 om 7:17 Ontzettend lekker gegeten. Bezorgtijd duurde erg lang. Niet aan te raden als je ontzettend trek heb.
23 nov 2018 om 15:01 Bestel niet hier! De bezorging liet maar liefst 2,15 uur op zich wachten. En toen het eindelijk aankwam was het koud. Bezorger gaf aan dat zijn oom contact met me zou opnemen omdat er 'iets' was gebeurt. Niets meer van gehoord.
21 nov 2018 om 20:18 Omdat ik al anderhalf uur aan het wachten was, probeerde ik meerder malen te bellen. Steeds voicemail. Ingesproken. Geen reactie. Na 2 uur kwam de bezorger. Inmiddels had ik al een pizza besteld. Dus ook niet gegeten
21 nov 2018 om 7:18 Het was weer HEERLIJK! En super bedankt voor het maken van de uitzondering dat de bezorger naar boven kwam! Mijn complimenten! Bestel gauw weer hoor! Keep up the good work!
19 nov 2018 om 0:17 1 kreeg geen sla! 2 veeel te laat! 3 patat is koud ! 4 weinig vlees! 5 bezorger kan niet rekenen! 6 ze zijn niet berijkbaar 7 ik kom persoonlijk mijn klacht indienen want dit kan niet dus tot ziens
13 nov 2018 om 16:28 Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen.....ik had 15.00 besteld tis nu 18.00
12 nov 2018 om 5:57 Eten was wel ok maar echt Te weinig bbq vlees (waar het eigenlijk om zou moeten draaien als je bbq besteld..jammer want kip is niet duur) Veel te laat met bezorgen weer. Telefoon staat ook nog eens uitgeschakkeld. Al met al.. thja